Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
parfumdivat

Új bejegyzés címe

Yvresse Heritage Collection női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Yves Saint Laurent Yvresse parfüm egy szikrázó és szédítő női illat, amely korábban a Champagne név alatt volt ismert. Az Yvresse parfüm kiválóan illik bármely alkalomhoz és hangulathoz. A virág és gyümölcs árnyalata elnyeli Önt és hirtelen úgy érzi majd, mintha egy virágzó tavaszi réten találná magát.

Az Yvresse nem egy tipikus illat, amelynek hosszú idő kell, hogy szétáradjon. Az Yves Saint Laurent Yvresse parfüm összetétele rövid idő alatt kibontakozik és amint a briliáns felső hangok is elcsitulnak, az illat körülöleli Önt kellemes melegségével.

Az Yvresse parfümöt először 1993-ban mutatták be. Az, hogy ilyen sokáig forgalomban maradt, tanúsítja nagy népszerűségét. Egy egyedi virágos parfümről van szó, amely olyan nőknek ajánlott, akik a hétköznapjaikat egyedivé szeretnék változtatni. Az Yves Saint Laurent Yvresse parfüm egyaránt kápráztatóan hat Önre és környezetére.

Yves Saint Laurent Yvresse La Collection női parfüm

Illatcsalád: Ciprus- gyümölcsös

Megjelenés éve: 2011

Illatösszetétel: Nektarin, Licsi, Pacsuli, Rózsa, Ibolya

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

ugrás a lap tetejére

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Új bejegyzés címe

Yves Saint Laurent Y férfi parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Egyetlen betű, mely mindent kifejez. Egyetlen betűben: Yves Saint Laurent. Egy óda az alkotó felfedező, kreatív lelkéhez. Az Y férfiak követik az ösztöneiket és szenvedélyeiket. Felfedezik önmagukat, a világot és másokat. Egy új és jobb holnapot hoznak el.

Fejjegyei: fehér aldehidek, bergamott, gyömbér, menta, citrom

Szívvonal: zsálya, abszolút geránium, ibolya levél, alma, ananász

Alapjegyei: ámbra, tömjén, fenyő balzsam, cédrus, pézsma, vetiver

Yves Saint Laurent Y férfi parfüm

Illatcsalád: Fás-aromás

Megjelenés éve: 2017

Illatösszetétel: aldehidek, bergamott, gyömbér, menta, citrom, zsálya, abszolút geránium, ibolya levél, alma, ananász, ámbra, tömjén, fenyő balzsam, cédrus, pézsma, vetiver

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

ugrás a lap tetejére
Tovább
Megosztom ezt a cikket


parfumdivat

blogavatar

Az ország egyik legnagyobb választékával rendelkező internetes parfüm áruháza! Nálunk szinte mindent megtalál, még a ritkaságokat is! Nézzen be hozzánk és ajándékozza meg magát vagy szeretteit a legvarázslatosabb parfümök egyikével! Sok csodálatos parfüm különlegességgel várjuk a VIP Parfüméria parfüm webáruházában. Eredeti márkás női és férfi parfümök akciós áron, a VIP Parfüméria online webáruházából https://www.vip-parfumeria.hu