Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
parfumdivat

Fendi Fan di Fendi női parfüm

Fan di Fendi EDP - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)

Fendi Fan di Fendi - élénk virágos illat bőr tónusokkal rendelkező alappal. Varázslatos és csábító esszenciája magával ragadja egy pompával és luxussal teli fenséges környezetbe. A rendkívül különleges Fendi Fan di Fendi parfüm egy vad, izgató, szexi illat, amelyet egy sikkes architekturális üveg rejt. A csodálatos Fan di Fendi parfüm fej illatait az édes körte, a friss fekete ribizli és a tangerin tónusai alkotják. 

A szenvedélyes szívben az értékes tubarózsa, selymes jázmin és mámorító rózsa virágzik. Az alap illataiban pedig az exotikus pacsuli és az igazi bőr érzéki akkordjai bontakoznak ki. A Fendi egyedülálló és utánozhatatlan női luxus illatát társaságban és összejöveteleken is viselheti. Legyen elbűvölően ragyogó csillaga az éjszakai égboltnak eme elegáns és szexi parfümmel! Fendi Fan di Fendi!

                                                                                   

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fendi Fan di Fendi Extreme női parfüm

Fan di Fendi Extreme - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)

Erről nekünk miért nem szólt senki eddig? Hát ez szenzációs! - állapítottuk meg, amikor egy szolid hétköznap este rájöttünk, megtaláltuk az új illatunkat. Erőteljes, nem visszafogott, sok, de nem tolakodó - érezhető, amikor a környéken jártak ebben az illatban. 

A vanília, a bőr, a tubarózsa, a jázmin és a kalabriai bergamott adja a hatást rendesen. Szerintünk szenzációs, igazán erotikásnak is neveznénk - már ha kérdeznétek, milyen is. Az üveg maga gyönyörű és kész, olyan, mint valami építészeti remek. Nagyon előkelő az arany szín, tényleg nem tudunk betelni vele. Az alkotók Delphine Lebeau-Krowiak és François Demachy, mi igazán köszönjük nekik, hogy nem az űber drága kategóriában találtuk meg a téli szezonunk igazán ütős (ezt a szót tényleg leírtuk?) illatát. Mert az van, hogy ez igen szexi és kész!

                                                                                

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


parfumdivat

blogavatar

Az ország egyik legnagyobb választékával rendelkező internetes parfüm áruháza! Nálunk szinte mindent megtalál, még a ritkaságokat is! Nézzen be hozzánk és ajándékozza meg magát vagy szeretteit a legvarázslatosabb parfümök egyikével! Sok csodálatos parfüm különlegességgel várjuk a VIP Parfüméria parfüm webáruházában. Eredeti márkás női és férfi parfümök akciós áron, a VIP Parfüméria online webáruházából https://www.vip-parfumeria.hu